Työhyvinvointia toiminnanjohtajille

Toimari, kuinka jakselet?

Aatto ry järjestää syksyllä 2019 järjestöjen toiminnanjohtajille ja päälliköille suunnatun hyvinvointivalmennuksen, jonka tavoitteena on lisätä osallistujien työhyvinvointia, stressinhallintaa sekä itsetuntemusta johtajana. 

Kurssilla vahvistetaan vuorovaikutus- ja johtamistaitoja sekä annetaan eväitä hyvinvoivan organisaation luotsaamiseen. Valmennus on suunnattu erityisesti kuormitusta työssään kokeville toiminnanjohtajille, mutta se sopii hyvin myös muille järjestöissä esimiesasemassa toimiville.

Valmennuksen hyödyt:

  • Jaksamisesi esimiestyössä paranee, kun opit tunnistamaan omat kipupisteesi, tuen tarpeesi sekä työsi tärkeimmät motivaatiotekijät
  • Saat näkökulmia jaksamisen ja työkyvyn ylläpitämiseen sekä vaativasta työstä palautumiseen
  • Vertaisryhmän tuki auttaa vahvistamaan itsetuntoa ja ymmärrystä siitä, millaisia tavoitteita kohti olet esimiehenä menossa
  • Saat tietoa mistä ja miten hakea tukea työhyvinvointiin haastavassa tilanteessa
  • Opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi toiminnanjohtajana sekä hyödyntämään tietoa menestyvän yhdistystoiminnan luomisessa

Kokonaisuuteen kuuluu neljä kolmen tunnin mittaista tapaamista, joiden välillä tehdään omatoimisia tehtäviä. Kouluttajina kurssilla toimivat pitkän linjan järjestötietäjät Nina Patanen ja Riitta Salin sekä vierailevat asiantuntijat.


Kurssin ohjelma:

Pe 25.10. klo 10-13 
Ryhmään tutustuminen ja esittäytyminen. Oma jaksaminen keskiöön / Kouluttaja Heli Wallin, KELA.

Pe 8.11. klo 10-13 
Työhyvinvoinnin tukikeinot. Mukana työnohjaaja Vesa Salmi.

Pe 22.11. klo 10-13 
Oma jaksaminen suhteessa työyhteisöön ja tuen saaminen. Mukana työnohjaaja Vesa Salmi.

Ke 4.12. klo 10-13 
Tukiverkoston muodostaminen ja oma suunnittelu: Kuinka pitää huolta hyvinvoinnista myös kurssin jälkeen?

Odotamme osallistujilta sitoutumista valmennukseen ja läsnäoloa jokaisella kurssikerralla. Toivomme aktiivisuutta ja rohkeutta oman tilanteen ja kipukohtien avaamisessa, jotta ryhmän jäsenet voivat tukea toisiaan ratkaisujen löytämisessä. Ryhmätilanteet ovat ehdottoman luottamuksellisia.


Valmennuksen hinta: 340 e + alv 24 %

Valmennus järjestetään Aatto ry:n koulutustiloissa, osoitteessa Hämeentie 157, 7. krs. Jokaisella valmennuskerralla on tarjolla kevyt aamiainen, kahvia ja teetä.

Mukaan mahtuu kahdeksan (8) ensimmäistä ilmoittautujaa. Varaa paikkasi alta!


Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia.