Yleiset peruutusehdot koulutuksiin

Koulutuksen peruuttaminen

Koulutukseen ilmoittautuminen ja hakeminen ovat sitovia. Koulutusilmoittautumisissa osallistujalle varataan koulutuspaikka ilman erillistä vahvistusta eli ilmoittautumislomakkeen lähettäminen tarkoittaa koulutuspaikan varaamista. Kun koulutukseen on ilmoittauduttu, pätevät alla olevat peruutusehdot ja -kulut.

Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen: aatto@aattory.fi. Saat vahvistuksen, kun peruutus on hyväksytty. 

Huom! Ennakkomaksun tai muun laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.


Peruutuskulut

  • Yli 14 vrk ennen koulutuksen alkua (laskien taaksepäin koulutuksen aloituspäivästä) on koulutuksen peruuttaminen veloituksetonta.
  • 14-5 vrk ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan puolet koulutuksen hinnasta.
  • 4-1 ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko kulutuksen hinta.
  • Koulutuksen peruuttamisesta koulutuksen alkamispäivänä, koulutuksen aikana tai koulutukseen saapumatta jättämisestä ilman peruutusta peritään koulutuksen täysi hinta. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.

Sairastapaukset ja loukkaantumiset: Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen oman sairastumisen tai loukkaantumisen takia (todistettava lääkärintodistuksella), eikä koulutus ole vielä alkanut, voi koulutuksen peruuttaa kokonaan. Tässä tapauksessa peritään ainoastaan ilmoittautumiseen liittyvät toimistokulut 50 €. Muut maksusuoritukset palautetaan. Sairastumisesta on kuitenkin ilmoitettava ennen koulutuksen alkua ja lääkärintodistus vaaditaan aina.

Koulutuksen peruuntuminen

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan Aatosta johtuvista syistä, Aatto palauttaa kaikki osallistujan maksamat koulutusmaksut. Aatto ilmoittaa peruutuksista hyvissä ajoin.