JÄRJESTÖTIETÄJÄT, IÄN IKUISET

Olipa kerran, jokusen sataa vuotta sitten, muutama innokas yhdistyshirmu, joita nykyisin jo järjestöväinämöisiksi kutsutaan.

Yhdessä ja erikseen kiersivät he tahoillaan järjestökampea ja aina välillä toisiinsa tormattuaan, pilkahti heille mieleen yhdistää voimiaan, kiertää kampea yhdessä ja samaan suuntaan.

Näin sai alkunsa Aatto, satain ajast`aikain kokemukseen perustuva toimija, joka pettämättömällä ammattiosaamisella, tarkalla vainulla ja rivakalla otteella pistää yhdistyksesi hommat luistamaan ja projektit tuottamaan.

Olemme tarvitsemanne taitava seppä, tarkkanäköinen tietäjä ja topakka Pohjolan emäntä samassa paketissa, ja olemme tulleet poistamaan turhan pönötyksen järjestötoiminnasta!

MIKÄ ON AATTO?

Aatto ry on kansalaisjärjestötoiminnan kehittämisen asiantuntija. Yhdistyksen toimijoilla on yhteensä yli 700 vuoden kokemus järjestöjen johtamisesta, kouluttamisesta ja konsultoinnista sekä vapaaehtoistyöstä yhdistyksissä.

Tavoitteenamme on tehdä suomalaisesta kansalaisjärjestötoiminnasta houkuttelevampaa, keveämpää ja tuloksellisempaa, järjestö kerrallaan.